doz0 doz0... :)

our's jr

Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie First Birthday tickers

Sunday, September 23, 2012

kerinduan....

salam...

nie je la tempat meluahkn hati dan perasaan...

kdg2..x taw la cikpuanLinda nie da bersedia ke belom nk jd ibu...
tgok bebyMu'az rse cm heaven je...
tp,bile bebyMu'az wt perangai...rse cm nk gigit2 mnje je...hehehe

entahla..
mungkin kerinduan terhdap incikSuami sgt kuat kot...
da lme x hamburkn air mata nie tok mengilgkn rndu...
ad lg ke kekuatan..ketabahan dlm diri cikpuanLinda nie...

cume boleh mengadu kepada Allah dalam ht je...
belum boleh nk solat..nk bce Quran...
nk meredakan kerinduan dalam hati nie...

memgla family ad...
cikpuanLinda x keseorgan...
tp mnekn same ngan incikSuami kn...
teman ketawa..teman merajuk...teman mengusik...

enuf cikpuanLinda...
awak tu dlm pantang...
kne kuat...
tp...da kurg kuat kot...

cikpuanLinda igt lg..
pas bersalin..da siap prosedur jahit menjahit tu...
terus cikpuanLinda nanges...
bdak2 praktikal tu pn blurr x taw nk wtpe...
ntahla...
mcm2 rase ad tyme tu...
sebak..terharu...gembira...
yg pnting air mata ini hanya akan menitik sebab terlalu rndu pada incikSuami...
x sgup rasenye nk berjauhan lg...

p/s - doakan ketabahan dan kekuatan cikpuanLinda sentiasa full...

4 comments:

azizah :) said...

alololo jijah pun sama gak..rindu suami yg jauh di mata tu..nasib la dapat cuti mc sebab exciden kalau tak 3bulan lg kot baru jumpa..huhuhu

atleast linda ada baby pengubat rindu.. jijah rezeki tak berpihak lagi..huhuhu

adnil linda said...

@cikJijah - beby mmg pengubt rndu..tp sedih,berslin xd laki..pntg xd laki...kalo x kuat boleh meroyan agaknye..mnx di jauhkn la...amin..

Marsha~ said...

enjoy aje moment jaga baby dalam pantang ni..... esok2 dah besar, rinduuuu.. :)

adnil linda said...

@sisMarsya - hehehe...nie nk dia cept besar je...

eklan